IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кипи подготовката за юбилея от управлението на Елизабет II, а ще бъде ли там принц Хари?

14 януари 2022 14 40

Тържествата може да съвпаднат с рождения му ден

Снимка: БГНЕС

Тази година кралицата ще отпразнува 70-годишнината от своето управление. Планирани са тържества в Обединеното кралство, за да отпразнуват историческата дата.

Разбира се, че цялото внимание ще бъде насочено към Нейно Величество, но специалистите се интересуват от въпроса дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще присъстват на тържествата.

Кралските коментатори разкриха връзка между рождения ден на принц Хари и дъщерята на Меган Маркъл, Лилибет, с предстоящите тържества на платинения юбилей на кралицата и са уверени, че това може да бъде чудесно извинение за херцозите на Съсекс да посетят Обединеното кралство.

„Бъкингамският дворец публикува дълъг списък с възпоменателни събития и инициативи за отбелязване на платинената годишнина на кралица Елизабет II през юни тази година“, каза кралският експерт Кристина Гарибалди в подкаста Royally Us.

Прави впечатление, че основните тържества ще се проведат от 2 юни до 4 юни, тези дни във Великобритания са обявени за празнични. Последното, най-ярко събитие с участието на звездите ще се състои в Бъкингамския дворец в последния ден от тържествата, който съвпада с рождения ден на принц Хари и дъщерята на Меган Маркъл.

„Оказва се, че уикендът приключва на рождения ден на Лилибет, така че се надявам цялото семейство да отиде в Лондон, за да отпразнува не само платинената годишнина, но и първия рожден ден на бебето“, предложи Гарибалди.

Друга водеща на подкаст, Кристин Рос, се съгласи, че подобно съвпадение може да бъде идеалната причина за помирение.

„Би било чудесно за тях като семейство да се съберат, за да поздравят Нейно Величество и Лилибет. Сигурна съм, че ще бъде най-добрият подарък от херцога и херцогинята на Съсекс за кралицата! “, каза Кристина Рос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари